Благовеста, по-известна с прякора си Бонбонова, от "Ергенът", беше набедена като жената, която е разделила някогашната звездна двойка Константин и Райна. Това се случи през уикенда, когато се прокраднаха слуховете, че Блага прекарала страстна нощ с фолкпевеца, докато тогавашната му половинка е била на участие в заведението на същия хотел. Говори се, че тогава Бонбонова отново е разиграла шоуто със "забравените гащички" и умишлено оставила бельото си, когато Константин я изгонил от стаята и това провокирало раздялата му с Райна.

Сега обаче Благовеста реши да разкрие дали това е истинска история, или просто легенда, докато отговаряше на въпроси в Инстаграм под формата на стори. Тя сподели кратко клипче, в което категорично отрича това да е истина и че никога не е разделяла двойка и няма намерения да го прави. Блага допълни още, че слуховете за ромски произход, какъвто някои подозират, че има, също не са истина. Никой обаче не очаква да си признае подобни неща и сама да даде храна на слуховете, че свалянето на гащите си е нейн запазен номер. Но подчертава, че дори и да беше с ромско потекло, не би виждала нищо лошо в това.

В сторитата си сладкото миньонче издаде и подробности от снимачния процес на шоуто, като сподели, че искрено се е вълнувала за предаването и е вярвала, че запознанството ѝ с Виктор ще бъде следващата красива, любовна приказка в живота. А колкото до сълзите ѝ на всяка Церемония на розата, тя сподели, че никога не се е чувствала толкова емоционална в живота си, пише Woman.bg.