От няколко дни бившият на Златка е в родината и не спира да показва скъпите и екзотични места, но които живее с новата си любов. Сред тях е прочут бар на острова(на челната снимка), за който Hotnews. вече писа, както и домът му, който ви показваме за първи път. Той е потънал в зеленина, но висока ограда го пази от чужди погледи. разкошният двор разполага не само с пространство, но и с огромен басейн, както и екзотична растителност.

Георгиев показа палата със стори в инстаграм

Говори се, че Джизъса ще заведе за първи път децата си от Христина Витанова и Златка Райкова в Бали, където живее с новата си млада приятелка. Двамата се запознали във фитнеса и любовта им веднага пламнала. Преди Великденските празници Благо провел сериозен разговор със Златка, с която се раздели съвсем наскоро, а тя също има нов мъж в живота си. За разлика от първата му съпруга, Райкова е била против пътешествието и по-скоро идеята, че спортистът ще срещне сина им Благой-младши с новата си приятелка.

Големите деца на Благой - Йоана и Давид, били изключително развълнувани, че ще пътуват толкова далеч. Звездният татко побързал да им покаже снимки от луксозната къща, в която живее, с частен басейн и кът за развлечение. Благой и новата му любима давали около 2500 евро наем всеки месец, за да се наслаждават на лукс край брега на океана.