А фактите сякаш го доказват - Юлиян е свалил няколко килограма, изглежда наистина страхотно и преди ден беше забелязан в един от най-готините софийски барове в по-скоро интимна близост с няколко топ красавици. Не, почакайте - не просто красавици, Цолов никога не е бил от мъжете, които си падат по просто красиви жени.

Юлиян Цолов видимо е в топ форма след раздялата със Славена.

"Забелязахме го с няколко доста класни, стилни, жени, и бяха в опасна близост до него. Прекараха страхотна вечер, имаше много емоция и усмивки в компанията", издават очевидци. И докато на съседните маси коментираха "Славена Вътова май жестоко се прецака - Юлиян е супер готин", бившата моделка явно напоследък съвсем си е загубила ума по Слави Василев.

Дали връзката на Вътова със Слави Василев ще дочака до лятото?

Известна главно с това, че е омачкала десетки мъжки чаршафи, Славена се оказва в доста деликатна ситуация и изобщо не е ясно дали връзката ѝ със Слави Василев ще дочака до лятото. Ако се питате кой е той, за сега е известен с това, че го викат да участва в някои ТВ предавания, а пък иначе е от мъжете, които свалят всяка що-годе сносна девойка, която мине по тротоара на Оборище, където той живее.

Тигъра на Оборище обаче явно не е съвсем сигурен дали иска палавата Славена Вътова у дома си

най-вече заради компрометираното ѝ минало, с което баща му никак, ама никак не бил съгласен. Дали е била момиче от каталог, или пък не - оставаме само на нея и на хората, които са били в близки отношения с нея да знаят със сигурност.