Бившият футболист опровергава слуховете, че има сериозни финансови проблеми и твърди, че скоро ще разберем за негова нова работа в специално изявление, което е предоставил на БТА все едно е сред висшите държавни мъже. Въпреки че качва всеки дне снимки от медения си месец в Бали в инстаграм, Джизъса е прибягнал до БТА, а не до социалните медии, за да обясни, че има пари и да заплаши медиите със съд.

"На всички, които твърдят, че съм фалирал, искам да кажа: "Не знаех, че имам толкова "счетоводители", които ми наглеждат сметките. Явно обаче гледат други банкови сметки, а не моите, защото тотално бъркат. Нямам финансови проблеми и който твърди обратното, може да ми се обади. Уточнявам, че негативните публикации по мой адрес не ми влияят, но шокират мои партньори в различни начинания, тъй като не са запознати с детайлите".

Той добави, че е спечелил едно дело за клевета в съда, а съвсем скоро очаква да излезе в негова полза още едно подобно решение, отново срещу "жълт" вестник.

"А дали ще предлагам брак, дали съм сгоден, дали вече съм се оженил, това касае само мен и човека до мен. Моля всички доброжелатели да спрат да се ровят в моя живот и да се постараят да направят нещо смислено със своя", загадъчно обяснява футболистът, като поне потвърждава, че има нова жена до себе си.

Hotnews.bg припомня, че когато се разбра за връзката му със Златка Райкова георгиев отново заплаши със съд всички, които пишат за двамата.

Благой пак плаши със съд заради Златка