Певицатa реши да отбележи Гергьовден, имения ден на любимия си, като публикува поздравление в профила си в Инстаграм. И макар поздравът да бе за всички, които празнуват в този ден, тя отново подчерта любовта си към Жорж, като сподели тяхна обща снимка.

На кадъра се вижда, че Емилия все още е в процес на възстановяване на фигурата ѝ преди раждането, но определено изглежда чудесно. Двамата с Башур позират пред ретро кола, като тя е облечена доста оскъдно - в секси къси панталонки, съчетани с корсет и дънково яке.

Личи си, че певицата е успяла да раздели с част от килограмите, натрупани по време на бременността и е в чудесна форма. А ето какво гласи и поздравът ѝ, с който уважи не само любимия си човек, но и всички именици.

"Името за всеки човек е важно,то не определя обаче какъв си,определят го постъпките,принципите и възпитанието.Достойно носете името си,не изневерявайте на себе си и вървете с високо вдигната глава напред!Честит празник на всички именници!!!Здраве,сила и благоденствие!!!" източник:Woman.bg