"Не сме се отделяли от нея. С единствената разлика, че отскачам до някой град за участия, но след това се връщам бързо вкъщи. Абсолютно се жертвам за нея. Минавала съм по този път и не гледам на това, като на натоварване и не си казвам: Леле, сега как ще се справям!", обясни Емилия в интервю за "На кафе". А докато тя е на работа, любимият й Жорж бди над рожбата им.

Бременността й била като предчувствие при Жорж. "Той е нетърпелив, каза че е предчувствал за това. Въпреки, че въобще не сме очаквали да ни се случи. Аз като всяка една жена му казах, че усещам нещо, че е различно и той веднага ме подкани да направим теста. Откакто ни се случи трагедията с Феди, много искахме дете. Не се бяхме отказали, но лекарите не даваха надежни. Затова нито сме правили нещо, нито сме смятали дати, оставихме нещата на самотек", признава Емилия. Тя не крие, че пазели новината за бременността й в дълбока тайна и от най-близките си хора.

Порасналата дъщеря на Еми проявявала необходимото търпение към бебето вкъщи и не ревнувала от вниманието към него. "Мира я гушка, целува, не ревнува изобщо. В началото имаше малка ревност, но после нямаше никакъв проблем. Даже сега е много солидарна, че на бебето се обръща много повече внимание", каза певицата.

Ето я резиденцията на Емилия