Тя се врече на своя избраник Митко, облечена в дълга дантелена рокля и тиара на главата вместо було, видя Hotnews.bg. Въпреки че варненката победи миналата година в риалити предаването с помощта на Галена, тъй като беше в нейния отбор, певицата не бе празненството. Сред гостите обаче бе Калинка Вълчева.

Именитата народна певица е сред първите, прозрели огромния талант на Петя, и обявява, че младото момиче е новият Славей на Добруджа. Победителката в „Гласът на България” на бТВ Петя Панева е на 21 години, от Варна. Завършила е Националното училище по изкуства „Добри Христов” в морския град с ударни инструменти. След това е учила две години в Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров” в София, а в момента е студент в Пловдивския университет ”Паисий Хилендарски” със специалност музика.

Петя пее от много малка – започва още на 3 - 4 годишна възраст във формация. Към народната музика се насочва на по-късен етап. Започва да пее в народен хор, да взема индивидуални уроци при Павлинка Тодорова, а след това и да се обучава сама.

Георги от Гласът спаси умиращо дете