Финалистката в „Ергенът“ Дениз Хайрула май е бременна от гаджето си – строителния бизнесмен Стоян Стоянов, който преди повече от две години забремени и фолк певицата Дебора. Така той спокойно може да онаследи имиджа на Коко Динев, още повече, че е имал взимане даване и с много други фурии на чалгата, Мара Отварачката е една от тях. Сега обаче строителя се е хванал с плеймейтката, която гледахме в риалитито "Ергенът". Тя най-вероятно е в края на третия месец, ако се съди по фотосите, които тя е споделила в социалните мрежи.

Самата Хайрула на този етап не желае да коментира слуха. Разтропаната туркиня преди седмица е била на почивка заедно с половинката си, като на една от снимките личат издайническите следи на бременността. Дениз, която иначе много внимава за външния си вид, има малко коремче, което едва ли е от преяждане.

Според запознати, връзката на Хайрула със Стоян Стоянов е от година и половина. Преди да се хване с бръмчалката, той имаше връзка с певицата Дебора. Именно от нея е детето на чалгаджийка, нашумяла със сеирите си във "ВИП Брадър".