Всъщност Дани и Алекс бяха отново заедно тези дни, но не по собствено желание. Екс-двойката се засече на мероприятие в Италия, организирано от популярна модна платформа. На събитието присъстваха и други наши инфлуенсъри, сред които Балан и приятелката му Надежда, която преди осем месеца го дари със син. Петканови избягваха да попадат заедно на общи снимки, макар и там да са по работа и да няма нищо страшно в това.

Затова пък Даниел не пропусна да покаже, че флиртува на чужда земя. "Два пъти за един ден, на различни места, срещнах тази жена. Да е жива и здрава!", написа той в социалната мрежа и публикува два различни кадъра с въпросното момиче, като някои не пропуснаха да го попитат защо се е снимал още първия път с дамата, която всъщност се оказа испанката Росио, популярна модна дизайнерка в родината си. Феновете на лудия репортер също отбелязаха, че тя досущ прилича на бившата му. "Страшно си приличат с Алекс", пуснаха бързо намеците последователите му. "Като изтърван си", закачат го други, а трети пък обясниха ситуацията му така: "В някои държави това се нарича Stalking и е подсъдимо…" Хората са го казали най-хубаво е първото гнездо, всяко следващо отива на зле, коментират още последователите му.

Тези дни Алекс проговори и за раздялата с бащата на детето й. „Дани просто дойде и ми каза, че вече е достигнал предела си и иска да се разведем. Наистина не съм го очаквала, защото той никога не ми е казвал какво му тежи в нашата връзка.”

С партньора й Дани Петканов са женени няколко години. Ала преди повече от два месеца се разделиха. Звездната двойка има дете - малкия Габриел. „Синът ни е една седмица при мен и една седмица при Дани. Когато е при мен, аз изцяло му се отдавам и не поемам други ангажименти, а когато го няма, гледам да свърша максимално много работа", споделя красавицата.

Даниел Петканов: Аз поисках развод с Алекс