Тази година отрочето на фолк звездата Анелия и бизнесмена Коко Динев завърши средното си образование, като вече я видяхме и като абитуриентка. Ивон заложи на черния цвят, макар връстничките й да експериментираха с доста по-смели цветове и тоалети. "Какви са тези мрачни тоалети, тя да не се качва на сцената да пее, че е толкова строго официална в рокля за дама", коментираха визията й стилисти.. Навярно обаче майката е държала момичето й да е най- най- като селебрити на бала си - излишно изхвърляне, смятат още те. Припомняме ви, че дълги години Анелия се носеше само в дрехи в траурния цвят, а голотии и цвят почти липсваха в изявите й. Днес, разбира се не е така, а щерка й Ивон повтаря мамините модни порядки.

"На добър път пораснало дете... Живей, граби от живота с пълни шепи, но с разум, обичай, вярвай и не спирай да мечтаеш. Обичам те", написа Анелия в социалните мрежи и показа гордостта си. Самата певица обаче не сложи елегантен тоалет, а се появи в спортен сет в синьо, вероятно от нейната модна колекция.

Балът на момичето със съучениците й е минал, но тепърва предстои събиране с роднини и приятели. Изпълнителката на "Генерал" е подготвила шумно празненство за бала на единственото си дете. Много колежки на Анелия се включиха с пожелания за абитуриентката, сред които бяха Джена, Есил Дюран, Гергана.