Брюнетката изрисува на задника си надпис на английски език, който гласи „Целуни това“. Алекса качи снимка на татуираното си дупе в профила си в социалните мрежи и веднага се появиха желаещи.

Задните части на гримьорката събраха стотици харесвания и предложения. Красавицата дълго време беше критикувана за прекалено личното съдържание, което публикуваше в социалните мрежи. Тя дори издаде, че двамата с Денис са планували да станат родители, но уви - певецът си отиде без време. След смъртта му брюнетката обяви, че ще става певица и дори рекламира първата си песен, но плановете за музикална кариера бяха стопирани.

”Денис Теофиков бе за мен целия ми свят! – с вълнение каза Алекса тогава. – Влюбих се в него още преди цяла България да се влюби в него, а преди месеци изгубих всичко… Именно той бе човека, който видя в мен талант. От момента, в който чу моя глас, той искаше да се занимавам с музика. Той е моето вдъхновение. Денис е човекът, който първи повярва в мен и затова ще се боря, за да се гордее с мен, защото знам, че това би искал…”