За първи път след раздялата си с най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев, Андреа споделя, че е обвързана. Блондинката даже признава, че е в влюбена. Откровенията направи в чат със своите фенове в Инстаграм. След като повече от 13 г. тя бе жената до Кубрат Пулев, бурната им раздяла я принуди да спре да споделя личните си преживявания. На въпроса дали има мъж до себе си, Андреа пестеливо отговори: "Да!"

Кой е той и с какво се занимава на този етап, остава дълбоко пазена тайна. Фенове се съмняват,че певицата е искрена в отговора, но изпълнителката на хита "Егоист" призна, че е истински влюбена в настоящия си мъж. Певицата води изключително динамичен начин на живот, като самата тя го определя "на пълни обороти". Именно това й помага да се отърси от миналото си с Кобрата и да продължи напред.

Тя често му мъсти, като изтипосва различни клюки, свързани с него. С последната Андреа буквално хвърли жълта бомба в лицето на бившия си. По думите й Кубрат има син от нейна близка приятелка. Слуховете по повод наследника на боксьора са различни. Според едни бебето е родено през януари тази година, други гласят, че детето вече е на година и половина. Пикантната новина успя да събуди любопитството на всички светски клюкарки, но никоя не успя да докаже има ли Кобрата бебе

"Добре, че не ти се вързах да раждам без брак, да му мисли тази с "копелетата". Спри да говориш по телевизията, моля те, какво е за теб семейството! Ти и брат ти сте жалки, Кубрат, обяви си детето", смело изрева певицата. Двамата бяха заедно повече от 13 г. Време, през което кариерите им бяха на първо място, а семейството остана на заден план. Въпреки всички пожари, които пали около Кубрат, Андреа твърди, че умее да прощава.