За заместника на Кобрата тя говори за първи път. Този път обаче фолкзвездата разкри кой е той, но неволно. Мистериозният господин се появи на нейно стори в Инстаграм. Неотдавна Андреа хвърли бомбата, че бившият ѝ - боксьорът Кубрат Пулев, има извънбрачно дете на няколко месеца, но той все още не е коментирал нищо по темата, пише Woman.bg.

От своя страна самата Андреа е доста пестелива относно личния си живот, с изключение на това, че от време на време пуска в социалните мрежи провокативни снимки, което не е нищо ново за нея. През уикенда гласовитата блондинка пък отдели малко време да отговори на въпроси, зададени от последователите ѝ, един от които се отнасяше до нейното ново гадже. И да, певицата има такова и по думите ѝ е много влюбена в него. При последните ѝ работни пътувания тя дори публикува снимки с огромни букети от рози.

Едва ли цветята може да са от някого друг освен от мъж, който е луднал по нея. Кой е той, все още е тайна, но пък на стори от остров Крит, което изпълнителката пусна, наблюдателни фенове уловиха в отражението на очилата ѝ мъж, който се разхожда в хотелската ѝ стая, а след това стои на дивана до нея.