Екс-половинката на Кубрат Пулев изненада последователите си в социалната мрежа с послание касаещо по-актуалната в момента Диона. Думите й са трудно разбираеми за проблема им, но в крайна сметка се разбра, че става въпрос за някакъв си озвучител, който блондинката уволнила, а другата светкавично наела.

"Свикнала съм да си правят реклама на мой гръб! Всеки може да си говори каквото си поиска! Не се сърдя и не ми се влиза в обяснителен режим! Не обичам неуважението. А и преди две седмици същите хора, се молеха за дует с мен, който да спонсорират изцяло. Това е достатъчно да знам коя съм и къде съм!" - написа Андреа на стори в Инстаграм и така загатна за проблема между двете.

В основата на скандала между двете певици е озвучителят на Андреа. Диона разбрала, че вече не работи с колежката й и решила да го потърси за съвместна работа. Това достигнало до ушите на бившата "Мис Туризъм", която решила да си разчисти сметките с напористата чалга новобранка. Блондинката от Сапарева баня дори заплашила своята колежка, че ще й счупи главата, обвинявайки Диона, че си прави реклама на неин гръб. Кавгата им стана повод за злостни коментари и големия въпрос: Коя ще отнесе шамарите на другата. "Ще е интересно ако се засекат някъде. Диона каквато е биткаджийка, направо ще ошамари старата чанта", смеят се в бранша.