Лицето на сутрешните и обедни емисии на bTV Новините Виктория Готева и старши репортерът и водещ на новини Ивайло Везенков ще влязат още тази вечер в нова роля като двойка водещи в представянето на най-важното от деня и коментарите на горещата тема след спорта и прогнозата за времето.

Засега от телевизията твърдят, че двамата ще продължат да водят сутрешните и обедни емисии новини и се присъединяват като двойка към утвърдените водещи и любими лица на bTV Новините – Виктория Петрова и Юксел Кадриев и Лиляна Боянова и Иван Георгиев. Вкарването им в началото на лятото може би ще даде възможност на Виктория, Юксел, Лиляна и Иван да ползват достатъчно отпуск, но пък и дава повод за нови слухове около слизането от екран на Петрова, пише Hotnews.bg.

Преди месеци "Уикенд"намекна, че тя прави опити да зачене в клиника. На 30 август звездата от bTV навършва 44 години и ако смята да ражда, вече ѝ е крайно време. Преди месеци тя е била забелязана в една от популярните акушеро-гинекологични болници в София, където много дами търсят помощ, когато им е трудно да забременеят или износят бебетата си. Лечебното заведение е известно и като едно от местата, където се прави инвитро оплождане.

Слухове, напълно лъжливи, за нейна евентуална бременност се появяват регулярно. Не е изключено и Лиляна Боянова, която наскоро бе забелязана за първи път с нов мъж, да иска още едно дете и затова да работи по-малко.