„Това не е прецедент за нас. Имали сме много концерти самостоятелно, включително и в чужбина“, каза Евгени Димитров – Маестрото в „Събуди се“. „Той липсва заради начина, по който общува с публиката“, изтъкна Георги Милчев – Годжи.

„Няма как да не липсва човекът, който е създал всичко.“ „Групата е в страхотна кондиция – така, както трябва да звучим. Всичко е такова, каквото трябва да бъде“, каза Маестрото. Първият концерт от турнето вече бe в Панагюрище, а на сцената се качи и младата майка Лили Стефанова. Вокалистката роди първото си дете – дъщеря, през пролетта.

Баща на бебето е депутатът от партия „Има такъв народ“ Станислав Балабанов, който разбра, че е станал татко, докато бе на посещение в Украйна заедно с премиера Кирил Петков. „Посрещна ни страхотна екзалтирана публика. Хората имат необходимост от качествена музика, да дойдат и да забравят за проблемите и грижите“, коментира Евгени Димитров. От снимките на групата става ясно, че публикациите, че концертите минават при мижав интерес, не са верни, видя първи Hotnews.bg. Залата във Велико Търново, където бе последния концерт от турнето, се пукаше по шевовете.