Оказа се, че е искала да пробие на музикалната сцена и по-специално в "Пайнер". Отишла на прослушване при известен продуцент и певец, който я изнасилил в студиото, докато жена му и децата били на горния етаж. Устатата интернет звезда описва подробно мераците си да стане певица и през какъв ужас е минала въпросната вечер, когато известният певец и продуцент я насилил.

Ето защо си уговорих среща с известен бг продуцент, който не обещаваше, че ще те направи звезда, а по-скоро, че ще ти уреди участия, за да може първо да те чуе и да разбере дали се държиш добре на сцена. Преди една седмица се запътих към уговорената ни среща в Бояна, където се оказа, че той живее и има звукозаписно студио. Истината е, че мъжът е доста популярен, женен и самият той е певец.

Няма да казвам повече, но когато спрях пред триетажния дворец на тиха улица в квартала – дъхът ми спря. В гаража имаше паркирани автомобили за стотици хиляди, а от къщата тъкмо излизаха две от любимите ми поп-фолк звезди. Заведе ме мой приятел музикант, който е барабанист в един от най-известните оркестри в момента. Домакинът слезе по къси панталонки и чехли и съвсем приятелски попита „Това ли е момиченцето?“.

Останахме до късните часове, като подкрепихме моя кастинг със солидно количество алкохол.Когато останахме двамата прекарахме в сладки приказки поне още два часа, а накрая той ми каза, че гласът ми не е от най-добрите, но ако съм готова да се упражнявам и да съм отдадена на работата може да измислим нещо. Аз се съгласих в отговор, а той без да очаквам се приближи и ме сграбчи за дупето. И двамата бяхме доста пияни вече, но аз отказах нещата да стават по този начин. Силните му ръце обаче не ме пуснаха и след няколко минути аз се предадох. Той ме целуваше така сякаш не е виждал жена и не след дълго усетих как вдига роклята ми и мощните му тласъци проникват в мен. Всичко стана толкова бързо, че не осъзнах, че ние го правим върху пулта в това студио, докато жена му беше само два етажа над нас. Останалото ще запазя за себе си, но ще кажа, че това беше едно от най-мръснишките ми изживявания и една от най-големите фантазии да го правя с известен без изобщо да съм очаквала. След тази случка никога повече не му се обадих, казва тя за vbox7.com.