Имитаторът си качи две снимки с 13 години по-младата си изгора, на които ясно се вижда годежен пръстен с голям диамант. Въпреки че засега двамата не са коментирали открито годежа, фенове вече им честитят под снимката. Хора от обкръжението на актьора разкриха, че двамата са много влюбени и нищо чудно да работят и за наследник.

Двамата дълго криха връзката си, докато се убедят, че са един за друг. Едва след пътуване до Дубай през зимата на тази година, най-добрият имитатор на Бойко Борисов обяви, че отново има жена до себе си. Катрин няма нищо общо с шоубизнеса, но работи добре платена работа, дори пчели повече от известното си гадже. Тя е търговски консултант в една от най-големите автомобилни компании. От шест години предлага баварци на корпорации, членове на международни организации и дипломати. Любовта й към колите се заражда още в ранна детска възраст, когато започва да колекционира списания за коли и науча всички марки и модели.

Това е втората публична връзка на Балабанов певицата Йоана Драгнева. Двамата се разделиха преди шест години заради нежеланието му да се ожени за нея. Ненчо има 16-годишен син Богомил от единствения си брак с по-възрастната от него преподавателка по музика Ралица, с която са разведени отдавна.