Двамата влюбени се ожениха на скромна церемония-изненада за булката през март 2021 година в София, като бяха венчани лично от кмета Йорданка Фандъкова. Месец и половина отнема подготовката на сватбата, която до последно е държана в пълна тайна от Караджов. Новото семейство избра да прекара меден месец в болницата като доброволци в разгара на ковид кризата.

Сега обаче семейство Караджови вдигнаха голямо тържество с близки и приятели в известна винарна в Сандански, която разполага с хотелска част, голям басейн и кокетен ресторант. Само преди дни там завършиха снимките на новия сериал на БНТ "Вина", който ще гледаме наесен и който разказва за фамалия винопроизводители. Най-близо до Караджови на тържгеството са синът на младоженеца от първия му брак и дъщерята на булката, също от предишна връзка.

"Казах му "ДА" за втори път и бих го направила още 100 пъти! Обичам те", написа Цветелина в социалните мрежи. Двамата се запознават на работа по време на снимките на риалити предаването, което вървеше по bTV. Семейството се врече пред Бог в централната църква в Сандански "Свети Георги".