Азис силно притесни своята майка Гергина, която пък долетял от чужбина, специално да види сина си и да се увери, че всичко с него е наред. Тези дин певецът пусна снимки от болницата, като увери феновете си, че става въпрос за преумора и не е нищо сериозно. Извън болничната тематика, той публикува и снимка с родителката, като от кадъра е видно, че и двамата са щастливи заедно. Феновете на фолк изпълнителя не пропуснаха да отбележат факта, че майката на Азис е красавица.

Тя рядко се показва в публичното пространство, въпреки, че притежава необходимата визия за това, пише Лупа. Гергина е на 65 години, които трудно можем да й дадем.

„Убедих се, че човек на моята възраст 44 годишен, няма право да се претоварва с работа като моята! Три дни по болници, системи и медикаменти, аз все още не се чувствам в силата си. Почивка у дома с приятели е най-хубавото нещо. Днес вече съм добре, както се вижда. Благодаря за грижите на лекарите и на всички вас“ – написа по повод здравословното си състояние звездата.

Само преди седмица излезе дуетния сингъл на Краля на попфолка с младия му колега Меди. Песента се посрещна с голям интерес от меломаните и куп суперлативи за талантливите певци.