По-интересното е, че въпросната дама, чиято самоличност екипът пази в пълна тайна, е била любовница на един от най-великите италиански певци – Ал Бано, разбра ексклузивно Woman.bg. Не е ясно кога двамата са имали вземане-даване, но се предполага, че са започнали тайна връзка по време на брака на Ал Бано с телевизионната водеща Лоредана Лечизо, от която той има две деца.

По-късно италианският корифей и нашенката се разделили, но запазили колегиални отношения, тъй като често се засичали по световните сцени. Припомняме, че певецът и водещата живяха заедно пет години, но тя си тръгна с двете им деца. Поводът бе интервю, в което Ал Бано призна, че с половинката му вече не го свързва нищо и са просто двама души, които се срещат от време на време в дома си. Блондинката не понесе тези думи и се изнесе.

В момента италианецът обитава винарната си в родната Пулия, където посреща гости от цял свят. Прекрасното кътче е разположено сред лозята на певеца и разполага с луксозна хотелска част. Вината му обаче не се радват на радушен прием и често могат да бъдат видени намалени по магазините. Медиите обичат да го събират с Ромина, с която продължават да пеят заедно. Двамата ще имат концерт в София на 8 ноември, който многократно бе отлаган.

"След отлагането заради КОВИД пандемията сега... Ромина Пауър се нарани в случаен инцидент, налагащ операция на крака и няколко месеца не може да пътува (прилагаме документ от нейния ортопед в Рим). Това притесни не само нас, но и мениджмънта им, и самите артисти. Ал Бано дори беше готов да предложи свой солов концерт, само за да не разочарова отново чакащите фенове, но разумното решение беше да запазим оригиналния формат на шоуто и чара на двамата като уникален дует, преминал през шеметен възход и тежка лична драма. Така избрахме първата предложена ни възможна дата, 8 ноември 2022 г., защото – въпреки всички спънки от съдбата – този концерт ЩЕ СЕ СЪСТОИ", заканиха се организаторите.