предизвика от скандалните разкрития на Петрофф за интимното житие-битие на лидера на ИТН.

В някои от книгите си фронтменът на бандата „Татко Кристофър“ твърди, че шоуменът имал нетрадиционни предпочитания. Не могъл обаче да се договори с младежа Митко с прякор Якудзата и се стигнало до свада между двамата, шокира аудиторията шефът на „Арт Рок център“. Вбесен Трифонов го заплаши със съд, но това си остана само на думи, пише "България Днес".

Постепенно Гневът на Слави се уталожи и на Ицо Петрофф му се размина. В музикантските среди обаче недоумяват как се е стигнало до мирно споразумение, след като шоуменът е известен с навика си да гони до дупка онези, които смята за свои клеветници. Предполага се, че това е станало след поредица срещи и договорки, на които са посредници общи приятели на Трифонов и Петрофф.

Един от тях е популярният барабанист на ку-ку бенд Венелин Венков - Венко. От близо година той работи рамо до рамо с рок ветерана по общ музикален проект. Партньорът на Невена Цонева, която е несменяема певица на Слави продължава да свири с неговия бенд. Заедно с това не пропуска изяви и с неговият отдавнашен опонентит Петрофф, което издава, че именно Венко е свързващото звено между двамата. Миналата седмица барабанистът на „Ку-ку бенд“ озвучи създаването на новото обединение на Петрофф „БГ Рок общество“ и афтърпартито с ледена бира в частна вила в Панчарево.