Това заяви ММА боеца Недко Николов. Здравенякът потвърди, че връзката между него и певицата вече е приключила, но никога не си е позволявал да й посяга физически, каквито информации се появиха покрай раздялата им. Христина Христова, както е истинското име на 23-годишната изпълнителка, дори показа снимка, на която се вижда как пръстите на лявата й ръка са бинтовани. Оказва се, че тя е имала съвсем друг инцидент, който няма нищо общо с Недко.

"Няма абсолютно никаква истина в тези информации, че съм пребивал Тита. Имам чатове и кореспонденции с нея, в които тя ми обещава, че ще качи опровержение на това. Написала ми е, че ще обяви, че нямам нищо общо. Казвам й: "Хриси, аз не те карам да лъжеш, а да напишеш каква е истината". Не знам поради каква причина до момента не го е направила. Аз вече съм прекратил всякакъв контакт с нея, спрял съм да я търся", разясни 29-годишният Недко единствено пред "България днес"

"Тя е имала някакъв инцидент, при който сама си е счупила не пръстите, а два от ноктите. Някъде ги е пресрещнала. Това, че тя се е снимала с превързани пръсти, не знам как точно потвърждава, че аз съм й ги счупил. Понеже изглеждам малко като лошо момче с татуси и брада, хората явно са преценили, че наистина съм я наранил. Нямам представа откъде идва тази лъжа! Силно се надявам информацията да не е тръгнала от нея. Бил съм с Хриси 2 години и не искам да се караме, нито да се излагаме пред хората. С нея не сме се виждали от 40 дни вече. Просто я помолих да направи това опровержение вместо мен", коментира популярният спортист.

Роденият в град Ахелой Недко Николов има куп успехи в бойните спортове, но казва, че вече е прекратил активната си кариера и не се бие на ринга. Татуираният мусколяга не крие, че с Тита са разделени и връзката им е окончателно приключила. Двамата дори вече не си говорят, но каква е причината за раздялата Недко не казва.