Съвпаденията с част от разправиите, белязали разлъката й с Емрах Стораро, не са случайни. Певицата призна, че още през април изляла чувствата и и мислите си, свързани с раздялата й с малкия син на Тони Стораро. Днес вече е преодоляла драмата, но преценила, че сега е подходящият момент да пусне песента „Автогол“. Това каза Теди Александрова във включване в социалните мрежи, след като профилът й бил залят от въпроси от фенове. Станало им интересно, като чули песента. Наистина е интересно, още повече, като се има предвид какви събития стоят зад възпетите „мисли и чувства“ на блондинката.

Теди и Емрах, който е по-малък от нея с няколко години, се разделиха през пролетта, а враждата помежду им продължи с дни. Скандалът изненадващо пирдоби доста тревожни асоции с психотрилър. В пространството се появиха обвинения в магии и нечести намерения, оплаквания от заплахи със самоубийство и счупен нос. В един момент възникна спор за малко над 20 000 лева за три песни. Въпреки многото материал, единствената конкретна препратка в парчето „Автогол“ към реалните случки от любовната разлъка са „парите и колите на баща ти“. В пика на скандала блондинката обвини бившия си Емрах тъкмо в зависимост към баща си Тони Стораро.

Човекът глас му купил кола с марката RS7, за да отвлече вниманието му от Теди или поне така обясни тогава певицата. „Даже ми го каза в очите“, оплака се блондинката. Когато през пролетта с Емрах си разменяха обвинения и разяснения в социалните мрежи, Теди показа видео, за което после каза, че лично Тони Стораро го изпратил. В клипчето се колят ягнета под жални животински вопли и напевен мъжки глас, който реди на турски език. Чува се името Емрах. Според някои, както ис амата певица, в клипа прозвучава и нейното рождено име Теодора.

„Пет агнета, които се убиват, четат се определи неща от Корана и ходжата прибавя от себе си: „Емрах да е жив и здрав, Теодора да стои далеч от него“. Това определено не е нормално“, поясни Александрова тогава с цялото й уважение към религията на мюсюлманите, както изтъкна.

След като се поинтересувала, разбрала, че когато се четат дадени молитви определен брой пъти и се дава жертвоприношение, се отдавало енергия и тласък на това, което искаш да се случи. Емрах на свой ред обяви, че това е курбан и се прави, когато се случи нещо лошо и искаш да се отървеш от лошата енергия. В случая курбанът бил направен, след като приятелят му и негов колега Денис Теофиков загина миналата година. По отношение на раздялата си с Теди, Емрах даже изрази задоволство, че се е отдалечил на време от нея, пише "Уикенд". Покрай аргументите си показа и клипче – певицата как видимо разстроена се върти в кръг, тресе се и го залива с въпроси, накъсани от плач.