Комикът ще получава рекорден хонорар като водещ на новото си шоу, което стартира през септември. Звездата си е договорил внушителните 50 000 лева за всяко издание, или общо 200 бона на месец. В момента в България няма лице, което да получава такива колосални суми. Новото шоу, което Рачков ще води по Нова, много ще напомня предаването „Мармалад“, което Радост Драганова правеше по бТВ. В него звезди ще четат по устни, ще отгатват заглавия на филми и думи по предварително описание и ще пеят – все неща, които Радост е правила с гостите си, макар че едва ли е плащала за лиценз, както ще направя в Нова.

Над 80 родни звезди вече са потвърдили участие в новото шоу „С Рачков всичко е възможно“, съобщиха преди дни от телевизията. Имената им се пазят в тайна, сред бъдещите участниците са любимите на продуцента Маги Халваджиян Хилда Казасян, Миро и Деси Слава. Освен тях в шоуто се очаква да влязат актьорът Любомир Ковачев, когото наричат още Любо Цифровизацията заради рекламите на цифрова телевизия преди кодини, колежката му Ралица Паскалева, певицата Йоана Драгнева, а нищо чудно и бившата депутатка Калина Крумова.

Всички, които са приели участие в предаването, ще влизат в него, разделени на групи от по 8 души – по осморка на издание. Предаването се прави по лиценз на френски формат, който се излъчва от 2011 година, така че отсега е ясно точно какво ще правят звездите в него. Те няма да се състезават помежду си, но ще влизат в различни предизвикателства. Идеята не е в съревнованието, а в забавлението.

Бърз преглед на игрите в оригиналното шоу показва, че нещо подобно е правила Радост Драганова години наред в „Мармалад“. Най-близката допирна точка между нейното предаване и „С Рачков всичко е възможно“ е в играта за четене на думи по движението на устните, пише Уикенд. В новото шоу ще трябва да се отгатват случайно избрани думи или заглавия на филми. Всички участници ще носят шумопотискащи слушалки, които не им позволяват да чуват. В общи линии вече сме виждали всичко това на малкия екран,н о за първи път то ще бъде събрано под една шапка, и то с участието на Димитър Рачков, който поне за момента се очертава като най-касовия водещ в родния ефир. Дали ще бъде интересно? Ще стане ясно наесен. Дали ще има успех? Във Франция предаването се радва на много добър рейтинг вече 11 години. Форматът е правен и в Германия, САЩ, Австралия и Канада. Най-вероятно ще намери своята аудитория и в България, но преди шоуто да е тръгнало, всичко това са само предположения.