Изявата на Галена и Меди бе планирана първоначално за юли месец, след което изместена за 18 август. Преслава и сръбската певица Теа Тайрович трябваше да зарадват феновете ден след това-на 19 август.

Очакванията бяха, че стадионът ще се препълни и организаторите дори имали нагласата да направят по още една дата на най-големите у нас звезди. Участията им в нощните клубове са пълни, но не така стои въпросът с концертите. Галена и Меди все пак излезли на сцената и пели пред има-няма 100 човека. Концертът на Преслава и Теа е отменен само часове преди да стартира и изпълнителките така и не са стигнали до сцената, пише "Блиц".

Тук идва въпросът за изкуствено увеличените хонорари на въпросните изпълнители. Родните певци извиват глас срещу 8 бона на вечер за час пеене, а сръбкинята прибира двойно повече. Големи звезди, пък не могат да съберат публика на свой концерт. Нощните клубове също са вдигнали ръце от колосалните суми, които прибират тези звезди и се заричат, че ще променят програмата си и все повече се отказват от услугите на скъпите в бранша.