Петият и за жалост на многобройните фенове последен сезон стартира по Нова телевизия на 5 септември, понеделник. Епизодите ще се излъчват от понеделник до четвъртък от 22,30 до 23 часа. В понеделник обичаната актриса, която не участва в четвъртия сезон, сподели в социалните мрежи ексклузивни снимки от снимачната площадка на "Братя-5". На тях усмихнатата Йоанна е със своя екранен партньор и също любимец на зрителите - Владимир Михайлов, пише Lupa.bg.

Именно актьорът и певец е в ролята на популярния телевизионен герой - мафиота Денис Топал или Драгомир Донков. Двамата актьори очевидно се забавляват на снимачната площадка, което е видно и от любопитните фотоси. Снимките предизвикаха мигновена положителна реакция от феновете на Йоанна Темелкова и Владо Михайлов. Фотографиите с чаровните звезди събраха хиляди лайкове и одобрителни коментари.

"Явно никой не може да избяга от съдбата си", написа под снимките актрисата, която в живота е омъжена за колегата си Мартин Гяуров.

След множество драматични ситуации в "Братя-3", героинята на Йоанна прекара известно време в затвора по обвинение, че е убила бодигарда на Денис. Телохранителят пък се продаде на враговете на Топал и трябваше да го убие. Единствено бързата реакция на Лора и любовта й предотвратиха смъртта на героя на Владимир Михайлов.

Лора и Денис се венчаха в ареста, а след това заминаха далеч от всички проблеми - в САЩ. Съвестта на Лора обаче не й даваше мира и изненадващо тя реши да напусне Топал и да избяга от него, докато двамата бяха в Америка. Йоанна Темелкова така и не се появи в "Братя-4", като в крайна сметка двамата се разведоха дистанционно.

Сега обаче сценаристите очевидно са решили да върнат любимката на зрителите в сериала и да поставят героя на Денис в сложен любовен триъгълник - да избира между голямата си любов - Лора и новото си романтично увлечение в лицето на полицейския си инспектор Елена Давидова, в чийто образ се превъплъщава Неда Спасова.