Песента, дело на Криско, не се радва на супер интерес от страна на феновете на Марето, която повече от година не бе пускала нова музика. Старозагорката се бе оттеглила от музикалната сцена, за да се посвети на семейството си. Все пак не е лесно да имаш два развода зад гърба си, да си изпуснала все богати мъже, за да спринтираш по дискотеките. Не е дамско, не е за дама, а Мария има такива претенции.

Отварачката реши, че с новата песен не е достатъчно. Тя дори тръгна отново на участия по нощните заведения, където се кълчи, чупи стойки и пее на плейбек. Последното ѝ е запазената марка от десетилетия.Певицата направи първото си участие в популярен нощен клуб, а в социалната мрежа се появиха клипчета от завръщането на Мария. Облеклото на Мария наподобява целофан, с който се увиват евтините букети, закупени от кварталната будка. Е, Мария години наред е печелила различни призове за модна икона, но в този случай визията е тотален провал. Парите и марковите тоалети не купуват класа и стил, коментира vbox7.

Певицата изобщо не пее, както вече отбелязахме, а полва услугите на плейбека. По-смешното е, че "изпълнява" първата си песен "Спомен", но не си е направила усилието да я презапише със сегашното звучене на гласа си. На записа гласът на Марето е още детски, защото песента е записана, когато е била едва 18-годишна. Днес дамата на фолка е 40-годишна и гласчето се е променило доста.

Фенове подозират, че мирише на развод, след като Мария отново тръгнала на участия. "Охо, щом тръгна на участия, на развод е. Старо нейно поведение", "Търси нов спонсор", пишат още хора. Наскоро се появи клюката, че Мара и Миро Дзвера са пред развод, но певицата опроверга слуховете, публикувайки нови снимки и сторита