Фолкзвездата сама сподели, че е поизрязала бюста. Дълги години блондинката възбуждаше феновете с огромно деколте, което обаче остана в миналото за ужас на цицоманите. „С по-малките гърди вече ми е по-леко, а и големите вече не са модерни“, заяви пред "Телеграф" бившата пайнерка.

Тя не може да нахвали доктора, който я оперира в Турция - д-р Онур Егемон. „Той е просто номер едно“, категорична е Теодора Андреева, както се води по лична карта звездата. От известно време тя вече не се притеснява да показва недостатъците си в социалните мрежи и публикува снимка по бански, на която се виждат белезите от намаляването на гърдите.

Въпреки че ежедневно радва мъжете, публикувайки свои разголени кадри в профилите си, Андреа е подложена и на критика, вероятно от жените, които й завиждат. „Защо се снимаш гола“ - я запитаха в поредната анкета в Инстаграм. А тя отвърна: „Защото мога да си го позволя! Ти защо не питаш Карлеуша, която е майка на три деца и по-възрастна от мен, защо го прави“. Елена Карлеуша е нейна колежка в Сърбия, която от години се съревновава с Цеца Величкович за първото място в комшийската чалга. За разлика от вдовицата на Аркан половинката на футболиста Душко Тошич не залага само на хитове, а и на доста предизвикателни фотоси.