За сватбата на Боби и Роси се заговори още през март, когато всъщност двойката е подписала в брачното. Едва вчера е било и самото тържество на една от най-романтичните точки на родното Черноморие - Перла бийч в Приморско, където е и любимата резиденция на Тодор Живков.

Тържеството е било на плажа Перла в Приморско.

Азис, който е сред най-добрите приятели на бившата жена на Боби - Маги Желязкова по настоящем Сидерова се оказа гвоздеят в музикалната програма. Самата Маги също е била гост на тържеството, става ясно от публикувани сторита в Инстаграм профила й. Очевидно с бившия си съпруг продължават да са в близки отношения и след развода им преди години.

Маги Сидерова и съпруга й Георги уважиха също сватбата.

На сватбата се събраха и други популярни личности, сред които моделките Ивайла Бакалова и Диляна Попова. Ангелогласната Деси Слава също беше гост, но и част от музикалната програма заедно с Папи Ханс.

Азис пристигна на партито с Ивайла Бакалова.

Не само за Боби Желязков това е втори брак, но и за Черногорова, която остава вдовица преди 7 години. Съпругът й Димитър Стоянов - Митко Лудия бе разстрелян пред блока, в който живееха в Пловдив, пред очите й. От връзката си с Лудия Черногорова има две деца, които остават сирачета и красавицата отглежда сама. От своя страна Боби Манекена има един наследник - Боби от брака си с Маги, с която се разделиха през 2014 г., а години по-късно бившата му вдига пищна сватба с актуалната си половинка Георги Сидеров, чиято фамилия носи и до днес.