Неизвестният все още ухажор затрупа с червени рози изкусителката с микрофона. Тя се похвали с романтичната изненада като пусна снимка на огромния букет цветя, шампанско и бонбони в Instagram.Изпълнителката на "Антилопа" изглежда видимо доволна от изненадата. Христина Христова, както е истинското име на певицата, е свободна жена от около месец. Преди това тя имаше сериозна връзка с ММА боеца, но според слуховете до раздялата им се е стигнало заради побой, който Недко е нанесъл на изпълнителката.

"Не си трофей, а мечта. Разликата е, че едното просто го печелиш. За другото се грижиш.", гласи посланието на картичката към розите за Тита, която според феновете прави всичко възможно да дразни бившия.

Недко също не остава по-назад и дори загатва за нова жена на едно от последните сторита.И макар от краткото видео в профила на Николов да не се вижда много, е ясно едно-и тя е надарена в бюста и има очи на кошута. Коя е новата му приятелка все още не е известно, но със сигурност е подразнила Тита, която веднага се похвали с огромния букет.