"С дъщеря ми бе най-тежкия разговор. Бе ме яд от това, което ми се случи. Ядосвах се на себе си, че го причиних на моята съпруга и деца. Човек се учи от грешките и става по-добър като осъзнае грешките. Следващите страници от моя живот ще изживея по друг начин", призна готвачът пред bTV. След като бе арестуван на Околовръстното, той бе осъден и прекара няколко месеца зад решетките в общежитието в Казичене.

"Ставахме в 6 часа, има проверка, другата е в 8. И след това в 8 вечерта. Закусвам, имаше овесени трици с банан. След това, ако не съм на работа, четях книги, ходех на фитнес. Ако съм на работа, ставах в 6 часа, за да издам закуската. Времето минаваше по-бързо като работиш. Успях да променя готвенето. В началото затворниците бяха 30 процента, но след това до 100 процента започнаха да се хранят. Дойде и друг готвач, също като мен осъден, и започнахме заедно да готвим", описа ежедневието си в пандиза готвачът. Там всички се обръщали към него с "шеф".

"В Казичене започнах да ходя на фитнес, имаше едно момиче, шампион на Сърбия по трибой, показваше ми. Първите дни идва и със сръбско-български говори, вика- ти какъв шеф си, бе? Ама така-директен. Радован се казва. И аз-шеф съм на кухнята. Обясних че, че шеф на френски е готвач. А той - аз си мислех, че си шеф на групировка. Стана забавно. Показа ми много упражнения. Мислеше ме бос на групировка".

Hotnews.bg припомня, че Токев има 2 дъщери, но едната от години живее в чужбина. Другата Елиза пък завърши актьорско майсторство, но все пак реши да помага на баща си в бизнеса. С нея очевидно е бил трудния разговор на готвача, който има близо 34 години брак с жена си Мария.