"Не яжте, глад си е майката...", лаконично отговори на въпроси на фенове блондинката. Силиконовата фурия така и не поясни дали е спазвала конкретен хранителен режим, но според някои тя също е прибегнала до метода с инсулиновите инжекции, с които се "захранва" и колежката й Галена, за което HotNews писа първи още преди месеци.

Почитатели на пищната звезда не пропуснаха да вмъкнат и тази тема, като се опитаха да не я питат директно дали и тя е използвала такива инжекции. "Какво мисиш за инжекциите на Галена?", от далече я почнаха те. "Май всички си ги слагат... Те не, че са на Галена... Аз също съм ги пробвала. И постоянно трябва да пиеш вода, да не забравяш, защото иначе става опасно", обобщи темата и отговори може би на въпроса как е отслабнала и тя всъщност.

Непрежалимата певица на Митко Димитров-Пайнера се включи на лайв в Инстаграм и даде отговори и на други въпроси. В момента тя е в Букурещ, където ще записва новата си песен в студиото на Кости. Тя обясни пред аудиторията си също, че засега не иска да прави участия, тъй като обмисля тотална промяна в представянето си на сцената. Тя е категорична, че вече ще избягва плейбека и демодираните клубни изяви. "Ще направя участие, но истински лайв, с жива музика и музиканти, другото вече ми е скучно и безинтересно", заяви Андреа, а на намеците на зложелателите, че не може да пее, тя отвърна: "Мога да пея, все пак съм учила народно пеене". В този миг инстаграмци я подканиха да изпее нещо на живо, но бившата пайнерка така и не запя което и да е парче лайв.

В откровения си разговор с феновете, тя призна: "Понякога съм хаплива, но не съм зла. Като цяло обичам да бъда иронична и понякога съм крайна, но не съм лош човек и не нападам колеги или хора, ако преди това те не са ме засегнали по някакъв начин". Попитана дали би направила дует с доста по-възрастната си колежка Ивана, блондито разкри, че двете са приятелки и това не би било невъзможно. "С Ивана бих направила дует, тя ми е приятелка, с нея сме и една зодия - Водолей. Много интелигентна жена е", призна изпълнителката на "Само мой".