На световна слава и стотици хиляди гледания в мрежата се радват Борис Лапшов, Силви Филип, Калоян Николов и Елизабет Захариева, които попаднаха с изпълненията си сред акцентите в седмичните епизоди досега. След изключително силното присъствие в световната класация на участници от миналия сезон на предаването, ето че и тези от деветия се представя повече от достойно.

Невероятният Борис Лапшов, който бе първият участник за сезона, за секунди обърна и четирите треньорски стола с уникалния си глас и изпълнение! Той е актьор и певец, мечтае да създаде собствен мюзикъл и перфектен ментор по пътя към изпълнение на мечтата си видя в лицето на Любо Киров. Фурията Силви Филип впечатли и четиримата треньори с невероятното си сценично присъствие, много чар и овладян, страхотен глас. Нейният почерк над песента „Бохемска рапсодия“ съвсем естествено я отведе при най-енергичния ментор, а именно DARA.

Калоян Николов станал известен като българския Джейсън Момоа в „Гласът на България“ се е запътил убедително към финалите на тазгодишния сезон. Явно пътят му към тях минава през класацията The best performances, а атрактивната му външност и рокаджийска енергия вече го наредиха сред фаворитите на публиката. Калоян е част от отбора на Любо Киров. Още в първите секунди на представянето си крехката и нежна Елизабет Захариева предизвика истински фурор и скоростно натискане на бутоните от четиримата треньори. Красавицата успя дори да ги изправи на крака с песента I’m tired, за която се изисква изключително вокално майсторство, и избра да продължи звездното си участие в отбора на Галена. Предстоят още два невероятни епизода от кастингите на тъмно в „Гласът на България“ и всеки от участниците в тях има шанс да попадне в световната класация на шоуто.