Миската и съпругът й са се сдобили със суперколата в края на лятото. Возилото се шофира предимно от мъжа на блондинката Ивайло Батинков, но и Антония сяда зад волана на луксозната спортна кола. Перничанката е много горда с покупката и не спира да говори пред приятелите си за звяра на четири колела. Миската дори вече членува в клуб „Ферари“ – България. Спортната кола на Батинкови е с 8-степенна скоростна кутия и развива 620 конски сили.

В България все още са единици тези, които могат да се похвалят, че имат такъв автомобил. Точно заради това Тоца е толкова горда, че имат в гаража си такъв звяр. Батинкови рязко забогатяха покрай коронавируса, когато здравното министерство купи от фирмата им лекарство срещу вируса за над 27 млн. лева. Смята се, че при марж на печалба от около 20% миската и мъжът й са спечелили чисто над 5 милиона лева. Малко след това семействоо започна да обикаля света, за да почива по цял месец в Дубай, на Малдивите, Сейшелите и по други екзотични кътчета.

После Бест Батинкови, както сама обича да нарича семейството си Мис България 2009, си купиха къща в квартал „Бъкстон“, а малко след това започнаха и подаръците за „мама Ния“ – диамантени огърлици, гривни и пръстени на „Картие“, чанти „Валентино“, „Диор“ и „Долче и Габана“, всяка от които на стойност 4000 лева, а някои достигат и до 15 бона. За съжаление, мъжът на блондинката не може да се похвали с такива покупки и обикновени ходи с 2 костюма, които са от по-слабия му период и вече са му дости тесни, отбелязва Уикенд. Бизнесменът явно гледа да има пари за любимата му, пък него кучета го яли, тъкмо не бие на очи и няма опасност от златотърсачки да го откраднат от Антония.