Бившата му, Златка Райкова, прави нещата да изглеждат именно по този начин. Ако сте пропуснали, след едно телевизионно интервю на Джизъса, Златка избухна заради "лъжи", изречени от него. Тя заяви, че той не дава и лев за издръжката на сина си, а момченцето наричало новото ѝ гадже "тати" заради перманентната липса на биологичния от живота му.

Е, това не било всичко. Златка Райкова отговори на някои въпроси в Instagram, а сред тях беше и един, свързан с рождения ден на малкия Благой. Празникът беше наскоро, а от Джизъса нямаше и следа по снимките. Оказва се, че Георгиев не е потърсил сина си за празника му - нито на датата, нито до ден днешен.

И тук може би идва логичният въпрос: какво е правила толкова дълго време Златка с бившия футболист? Отговорът се оказа прозаичен - силните жени, твърди Златка, имат нужда да се грижат за някого. "Сега се грижат за мен", допълни още тя.

Златка бе запитана и дали не са се разделили с Карен, тъй като двамата не са качвали снимки заедно от доста дълго време. Причината за това обаче не била раздяла, а прост мързел. Въпреки това бившата плеймейтка се закани вече да е по-редовна със селфитата, пише vbox7.