Нещо повече, Hotnews.bg разбра, че фейкът е бил за реклама на интернет магазина на Полина. Нейният профил в инстаграм, който тя стартира в неделя, стана най-последваният буквално за секунди, след като гръмна лъжливата сензация, че мацката е зарязала Джизъса и се е изнесла при приятелка. Само да отбележим, че профилът на булка №2 на Георгиев в инстаграм, който е от един ден, има само една снимка и три сторита. Едно от сторитата рекламира интернет бутика на Поли и всички, които искаха да разберят тя още ли е омъжена, го изгледаха.

Вчера жълт сайт съобщи, че инициатор на разрива е Поли, която си е стегнала багажа и отказала да има общо с мъжа си, за когото се ожени в началото на лялото. Минути след като излезе лъжата, тя самата пусна свое стори, в което шеговито споделя, че все още краят между нея и Благо не е дошъл. Преди това стори обаче бе сторито с рекламата на интернет магазина на брюнетката, който получи и щедра дописка във вестник.

От публикацията, очевидно платена, стана ясно, че Полина се справя добре като прадава детски дрехи и е финансово независима. Сега вече последователите на новата жена на екс футболиста, които нарастнаха главоломно след новината, че е свободна, ще трябва да гледат реклами на магазина все по-често. В чисто новия профил на Поли в инстаграм тя се представя с фамилията на мъжа си, която взе още след сватбата.