Че хасковлията е като две капки вода с известния певец съобщи самата Галена, която бе ментор на Теодор в "Гласът на България". Освен визуална прилика, той има и хубав глас, затова заслужено продължи напред след първите вокални двубои в предаването по bTV. Той обаче вече е част не от тима на Галена, а на Дара, която го открадна. Във вчерашния епизод бе въведено и едно чисто ново правило за сезона - правилото на НОН СТОП кражбите!

С неговото въвеждане и то в един от най-вълнуващите етапи на музикалната надпревара, дуелът между участниците ще стане още по-интересен и неузнаваем, и до последния момент „нищо няма да е за последно“. След всяко изпълнение и решението на треньора кой да продължи напред, останалите треньори ще могат да „откраднат“ отпадналия участник, като няма да имат ограничение в броя на „кражбите“.

В същото време „откраднатият“ участник ще получи уникален шанс да продължи в шоуто и ще заеме определеното му място в бекстейдж. При всяка следващата кражба, шансът за оставане в шоуто ще сменя своя притежател - столът ще трябва да се освободи за новия „откраднат“ и първият, който го е заел ще напусне шоуто завинаги.