Певицата се появи в "Гласът на България" с огромно деколте и видимо естествени гърди. "Галена може само да ти завижда за естествения бюст", пишат нейни фенове. За брюнетката отдавна се знае, че е природно надарена, но този път определено шашна зрителите. Феновете обаче посяват интрига между двете менторки в Гласът на тема кой има по-красиви цици.

Галена си слага силиконов бюст, когато е на 21 години, но преди това търси съвета на родителите си. "За съжаление снимките от тийнейджърските ми години се запиляха и не мога да покажа, но аз бях като момченце", смее се Галена. Майка й разбира желанието на младото момиче да се чувства красива и я подкрепя, бащата също няма против и дори плаща масрафа. Преди да сложи силикон преди близо 20 години е приличала досущ на Азис в гръдната обиколка

„Там приличах повече на тате, отколкото на майка“, обясни с усмивка Галена пред Димитър Рачков преди време. Сега всяка гърда е с 400 кубика силикон, а характерната кръгла форма прави прелестите на Галена разпознаваеми от 100 метра.