Победителката вече няколко дни пълни профила си в социалните мрежи със снимки от Великобритания, където е на гости. Яхтената стюардеса се разходи из Лондон в деня, в който за първи път в историята страната се сдоби с премиер от индийски произход. През уикенда пък посети провинцията и вярна на професията си, предприе речно пътешествие, видя Hotnews.bg.

Доскоро инстаграм профила на бившата фермерка се управляваше от админ, който качваше предимно реклами. От няколко дни обаче самата Ваня не спира да се показва от поредното си пътуване, предприето след като е изхвърлена от предаването. Тя си спечели неодобрението и на двата отбора с вечното си мънкане и непрекъснати претенции и от хепи-то не остана нищо.

Тя дори отказа да иде на Арената, явно притеснена че няма да се справи с битките и ще изхвърчи бързо от шоуто. Вчера пък започна умишлено да вреди на съотборниците си, като скри част от дрехите им и изпи част от запасите им. Зрителите също бързо я намразиха.

"Ванчето се изложи много в този сезон на Фермата. Хленчи,мрънка постоянно", коментира зрителка. "Тази самопровъзгласила се за "Хепи" жена явно май много обича да позира и да се прави на интересна", пише друга. "Как спечели формата незнам, ноооо сега е едно мрънкало,кречетало и се сърди че е ратай и не иска дуел", критикува трета.