Този път в основата стоеше Юлиян Констинтинов, който безпрецедентно стана от стола си на масата на ководещите, наречени панелисти и заплаши, че напуска студиото. Причината е повече от смешна-бе прекъснат на два пъти първо от Георги Блажев, а после по компетентната по всички въпроси Кристина Патрашкова. Панелистите коментираха парите и Блажев бе твърдо решен да обясни защо миришат банкнотите като прекъсна оперния певец.

"Той така и така ми се разсърди, затова аз ще си продължа", обясни Блажев по адрес на тънко обидния Константинов. Буквално секунди след това Юлиян бе отворил уста да продължи по темата, когано безапелационно в разговора се включи Патрашкова и той пак не можа да каже и дума.

"Какво ви стана бе, хора? Ето сега и Криси, аз по-добре да си ходя", не сдържа нервите си ководещият. 56-годишният Константинов явно минава през труден период не само заради развода си, но и заради възрастта си, която кара по-трудно от жените над 50-те.

Последната видима скандална ситуация между водещите бе с Ева Веселинова, която отдавна не е част от панела. Той пък се нуждае от подмладяване, защото издънки от страна на Блажев, Ромина Андонова и синоптичките, които слязоха от екран заради бебета, не сме засичали.