Русото изкушение се сгоди за новия си мъж Карен. "Никога няма да го оставя“, заявила плеймейтката пред приятелки. Златка се хвана с бившия тенисист, след като се раздели с Благой Георгиев. Райкова и мъжът от арменски произход имат бурна любов. Двамата много си допадали и били силно привързани един към друг, а скоро планирали да създадат семейство.

Засега Райкова и Карен кроят планове да се оженят през следващата година. Силиконката има дете от бившия си Благой Георгиев, ала Карен го приема като свое. "Карен е по-добрият избор от Благой“, категорични са приятелки фурията. Преди време Райкова призна, че тя издържала Джизъса и сподели, че това е било и причината за края на отношенията им. В свое стори Златка обясни, че ѝ се налагало не само да се грижи за семейния бюджет, но и да изкарва парите за издръжката на децата на Благо. Футболистът дори не можел сам да изкара сумата за частното училище на дъщеря си и средствата за обучението на момиченцето идвали от плеймейтката.

За да успее да смогне с всички разходи на семейството, включително и кредитите и сметките, Златка не спяла и работела денонощно. Русокосата инфлуенсърка разкри още, че не е получавала достатъчно подкрепа за отглеждането на малкия Благойчо, а плачът на детето дразнел баща му, който не желаел двамата да поделят грижата за него. Поради тази причина майката на плеймейтката живеела с тях, но и тя не издържала на напрежението.