То разпредели териториите, които племената ще обитават през следващата седмица. Безстрашните отново доказаха отборния си дух в екстремната битка, което им гарантира още една седмица сред удобствата на Резиденцията. Битката се оказа изключително трудна за Непобедимите, които направиха няколко наложителни смени в постовете. Тежко падане на Фейгин от високите кокили я извади от играта, а по-късно тя смени Георги, който беше заведен до линейката от медицинския екип. Непобедимите не показаха желание за победа и не играха като едно цяло, което ги позиционира на фаталното второ място.

Преди Безстрашните да излязат на Арената, посланието на Михаела разедини племето и предизвика напрежение във взаимоотношенията между съплеменниците. Михаела открито разкритикува Джаферович и предателството в женската коалиция и призна, че най-голямата победа, с която си тръгва от състезанието, е приятелството ѝ с единствения истински човек - Ралица.

Непобедими и Безстрашни отново бяха изправени пред трудния избор на капитан за седмицата, който да изведе племената към победа. Непобедимите защитиха предишния си избор и отново предадоха знамето на Алекса, а Безстрашните единодушно избраха Филип за свой лидер.