Гласовитата блондинка никога не е държала на модните тенденции, а по-скоро на удобството и явно това е причината да се появи в този вид на сцената. Близки до Деси разкриха, че във въпросната вечер е имала две участия - в механа, а след това и в дискотека.

На първото си е била с токчета на бляскава оранжева рокля, с която отива и в клуба, но не издържала на високите обувки и бързо се пременила с пухени сандали, тип пантофки в различни цветове. По всяка вероятност те струват доста пари и са на известна марка, но въпреки всичко не е редно да се появяваш в този вид на сцената, коментират възмутени фенове в нета.

Определено блондинката отнесе доста хейт заради нелепото си модно съчетание. Почитателите обаче побързаха и да я похвалят заради свалените килограми. Много недоброжелатели смятаха, че е фотошоп и реално на живо не е отслабнала толкова, но истината се оказа съвсем различна. Деси е поне с 12 килограма надолу, като към момента не разкрива каква е тайната й. "Телеграф" припомня, че дълго време се бореше с наднормено тегло, което вече е в миналото.