Двамата пуснаха в социалната мрежа кадри от фитнес залата, където протичат тренировките им. От анонса на певицата става ясно, че за нея това е първи ден на интензивното натоварване, с което цели да влезе в топ форма.

Феновете ѝ я поощриха със стотици коментари, а снимките вече се радват на многохилядни лайкове. Азис пък не за първи път позира във фитнеса, като отдавна даде заявка, че ще постигне своята цел – да извае тяло, което истински го удовлетворява.Кога ще видим първите резултати от новия тренировъчен режим на Десислава, предстои да разберем. Преди време певицата коментира в телевизионно интервю, че истинската причина за качените килограми е здравословен проблем.

Когато обаче говорим за вокално майсторство и красиви гласове, килограмите нямат абсолютно никакво значение. Деси Слава и Азис остават ненадминати в това отношение. Наскоро двамата звездни изпълнители зарадваха меломаните със свои live изпълнения, под акомпанимента на Иво Моллов – Гугутката. Споделените клипчета предизвикаха истински бум в мрежата, като последователите им се насладиха истински на импровизираното шоу, припомня Signal.