В последното предаване една от гостенките бе Петя Кюпова, наред с Керана, Андреа Банда Банда, Етиен Леви, Ути Бъчваров и обичайните участници Геро и Боби Турбото. Екипът на шоуто обаче не си е направил труда да разбере както точно се изписва фамилията на първата стендъп комедиантка у нас и затова на официалната страница на предаването във Фейсбук тя продължавата да стои като КюТова вместо КюПова, както е истинското име на младата дама. От първото предаване стана ясно, че участници за доста елементарното шоу трудно се намират, защото звездите не искат да участват в пошлите смешки, а пък екипът е готов да приеме всеки гост, но не си прави труда да научи кой е той.

Тази събота в 20:00 Герасим Георгиев – Геро, Борислав Захариев, интернет сензациите Павел и Ицака, Жени Калканджиева, Алекс Раева, Асен Блатечки, Моню Монев и Алисия ще бъдат гости на Рачков. Шоуто ще започне с музикалното предизвикателство на „Щурата банда“, а след това асоциативните игри „Ко, каза ко?!“ и „Счупен телефон“ ще разсмеят зрителите на NOVA до сълзи. Павел Колев и Ицака, както и Асен Блатечки и Алисия ще покажат колко са гъвкави в познатата вече игра „Абевегейка“, изписвайки думи само с телата си.

Вибриращите легла се завръщат и тази събота в „Рачков всичко е възможно“. В „Голямото клатене“ водещият ще предизвика Алекс Раева и Моню Монев. Двамата ще влязат в ролята на актьори преди премиера. В „гримьорната“ те ще трябва да се избръснат, да се гримират и да отворят бутилка шампанско, докато леглата под тях няма да спрат да вибрират. Какъв ще е крайният резултат? В края на предаването Моню, Асен, Алекс и Боби ще влязат в „Лудата стая“, която ще се превърне в необичайна фитнес зала с наклон от 22,5 градуса