Блондито от няколко дни разговаря с фенове в инстаграм или в пряка връзка, както вчера вечер на път за участие, или отговаря на писмени въпроси, които те задават. В един от тях стана дума за боксьора, а Андреа отново сподели, че той има дете, но това не го спряло да иска бебе и от нея.

"Той си имам свой живот, деца и така нататък. Междувременно докато уж има деца ме моли аз и той да си направим свои. След това, ако може да направи още деца и на други жени. Мисля, че няма какво да кажа по темата с морала, семейните ценности и патриотизма, за който тръби по телевизията. Оказа се, че аз с моите голи снимки и чалга кариера, държа повече на тези неща", написа Андреа.

Тя отиде и по-далеч и обясни, че след раздялата между двамата Кобрата продължи да се меси в нейния живот. Боксьорът не й е позволил да продължи живота си с друг мъж, подлагайки я на "стрес и тормоз", заради което е обмисляла да се премести в друга държава. Както Hotnews.bg вече писа Андреа съобщи, че Кобрата има тайно дете още през пролетта на тази година.

Според мълвата, Кобрата имал дете от приятелка на Андреа. Коя е тя и как се казва обаче, към момента не се знае. Една част от слуховете гласят, че момченцето било родено в началото на януари. Според други обаче Кобрата е станал баща преди година и половина. Певицата се почувствала много унизена, след като разбрала, че любимият е забременил нейна дружка.