Спортистката си позволява само седмица почивка, след което започва усилени тренировки, опитвайки се да влезе във форма, за да се подготви за международно състезание, което се провежда в София.

„Не съм отишла с нагласата да намеря човека до себе си в предаването. Бях концентрирана в играта, но любовта не чака и тя с появи точно в игрите. Всичко е истинско при нас двамата и съм щастлива от факта. Може би не спечелих „Игри на волята: България“, но спечелих нещо много по-голямо“, коментира широко обсъжданата тема за взаимоотношенията си с Георги фигуристката в интервю за „Събуди се“.

„За съжаление племе при Супергерои вече не съществуваше и буквално всички бяха срещу нас двете с Мани. Единственият шанс да се спасим от вербалното насилие върху нас, беше просто да си тръгнем. Знаехме, какво ще ни се случи в бъдеще. Знаехме, че ще бъдем разделени една от друга. Не предадохме най-близките си хора, а именно аз и Мани останахме двете“, дава аргументите си Фейгин, двете с Мани да скрият парчето от пъзела и да саботират племето си на Арената.