Е, точно това се случва с участниците в поредния сезон на "Игри на волята", в който сякаш любовта и отношенията между участниците са повече на фокус, отколкото самите битки и физическото представяне. Както винаги, някои от играчите са по-коментирани или по-харесвани от други, но едно е факт - личният живот на всеки от тях представлява интерес за зрителите на шоуто.

Някои тази година, като Виктория и Цецо, Мирела и Валери и Фейгин и Георги, а май също така Мани и Лефтеров, откриха любовната тръпка по време на снимачния процес, други пък са я срещнали много преди да се запишат за участие. Такъв е случаят на Зорница от племето на Непобедимите, която макар и да е по-млада от повечето участници, показа силен характер и издръжливост.

Оказа се, че е имало кой да я чака да се завърне от шоуто и това е приятелят ѝ, с когото са заедно вече няколко години или поне така изглежда от публикациите ѝ в мрежата. Преди няколко дни Зори реши да покаже любимия си на феновете, като не спести нито един комплимент за него и написа следното:

"Ами приятели…ето го и него,това е моето момче. Моят най-добър приятел и моята сродна душа. Разбира ме, дори когато мълча. Нямам по-близък човек от него, той е всичко за мен." после пък попита последователите си дали, според тях, двамата си подхождат, уточнява woman.bg.