По същото време настоящата му жена Галена ще вземе участие в най-епичната Нова година в Доминикана. За първи път от години Галена няма да бъде част от програмата на култовото заведение на мъжа си в Арбанаси. На нейно място гост звездите на вечерта ще са Васил Найденов и колежката й Деси Слава. Желаещите да посрещнат Нова година в тяхната компания ще трябва да платят по 350 лв. за куверт.

Доста по-дебело ще излезе на всички нашенци, които искат да празнуват в компанията ма Галена. 6000 лв. ще трябва да броят почитателите й, ако искат да се насладят на новогодишните й изпълнения в Пунта Кана, Доминикана. Изпълнителката се присъединява към други родни изпълнители - Фики, Краси Радков, Тончо Токмакчиев, Deep Zone, DJ Wili Stone и Николет, които също ще забавляват българите отвъд Океана.

Почитателите на Преслава ще могат да я поздравят с Честита Нова година, ако изберат да почиват за празниците във Велинград. Цената на пакета за празника там обаче ще излезе доста солена. Най-евтиният вариант за двама е на стойност 3425 лв., а най- скъпият - 10 400 лв. В новогодишната вечер за доброто настроение на гостите в луксозен хотел в спа столицата ни ще се погрижат още Стефан Илчев и Крисия. Конкуренцията в града на минералната вода е голяма, защото друг хотелски комплекс е подбрал разнообразна програма, която включва изпълненията на Криско, Димитър Рачков, Емилия, Кали и бенда й, Александра Панайотова, Коцето Калки и Мартина.

В Банско за вас ще пее Миро. Новогодишната почивка там ще ви струва около 616 лв. Най-евтино е предложението на Пампорово. Само срещу 451 лв. двама възрастни и дете могат да прекарат новогодишните празници, а в тържествената вечер ще им пее Меди. Популярният изпълнител няма да остане там, защото веднага след участието си ще се върне обратно в София, където ще вземе участие в едно от най-шумните партита, правени досега в столицата. Един от най- големите петзвездни родни хотели е приготвил лъскава новогодишна вечеря за 500 човека тип кабаре. В нея ще се включат балет, световни циркови артисти, акробати. В първите часове след 12 гостите ще се забавляват под ритмите на Меди и Тони Стораро. Близо до морето ще посрещне 2023 година Камелия. Звездата ще бъде част от новогодишната програма на хотел във Варна. Мераклиите ще платят по 2000 лв. Към нейното изпълнение в новогодишната нощ във Варна ще се присъедини и Дичо с неговата група, пише "Телеграф".